ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ZODIAC

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Τα μεγάλα φουσκωτά μπαλόνια ενός Zodiac προσφέρουν σταθερότητα εξαιτίας του χαμηλού κέντρου βάρους που δημιουργούν. Σε φυσιολογικές συνθήκες είναι αδύνατο να αναποδογυρίσει, πλεονέκτημα που εκτιμάται ιδιαίτερα από δύτες και ψαράδες.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε αυτό το σκάφος Zodiac στέκονται 12 παίκτες του rugby και υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρει περισσότερους χωρίς να μπουν στο σκάφος νερά. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη διάμετρο των μπαλονιών σε σύγκριση με ένα κλασσικό σκάφος.

Footballer


ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ

Ελαφρύ και εύκολο να μεταφερθεί στην παραλία ή να καθελκυστεί. 'Ενα σκάφος Zodiac είναι λειτουργικό προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές ευχαρίστησης και δυνατότητες πλεύσης.

ΕΛΑΦΡΥ ΟΣΟ Ο ΑΕΡΑΣ

Οταν βλέπετε ένα Zodiac θα δείτε μόνο το ύφασμα και κάποιες ενισχύσεις από ξύλο. Δεν βλέπετε όμως τον αέρα στα μπαλόνια, στο πάτωμα ή στην φουσκωτή καρένα που δίνει την μορφή στο σκάφος. 'Ενα Zodiac φουσκωμένο είναι τρεις φορές ελαφρύτερο από ένα κλασσικό σκάφος.

un Zodiac lιger comme l'air

 

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ

Οταν το Zodiac ξεφουσκωθεί έχει μικρό όγκο και είναι πολύ εύκολο να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί. 'Εχετε ποτέ προσπαθήσει να μεταφέρεται ένα κλασσικό σκάφος πάνω από το αυτοκίνητο σας ....? ή να το αποθηκεύστε στην γωνία ενός γκαράζ ......?

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΠΟΡ

Με ένα Zodiac σας προσφέρεται η δυνατότητα να χαρείτε την θάλασσα ανέξοδα.
Εφόσον ένα Zodiac κινείται με μηχανή μικρότερης ιπποδύναμης συγκρινόμενο με τα κλασσικά σκάφη, παρέχεται η δυνατότητα ευχάριστης πλεύσης και οικονομίας καυσίμων.

  • Η συντήρηση είναι πολύ απλή
  • Η πρόσδεση σε μαρίνα είναι ανέξοδη, για μικρό χρονικό διάστημα
  • Η αξία μεταπώλησης είναι υψηλή